Administrația locală din Mangalia continuă pe strada Rozelor lucrările de modernizare din bani europeni

de Mircea GHIȚĂ Luni, 25 Martie 2024 377
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a făcut un anunţ de interes public pentru toţi cetăţenii din localitate, pe pagina sa oficială de Facebook.
„De luni, 25 martie, s-a închis circulaţia publică pe strada Rozelor, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu Strada Greenport și șoseaua Constanței, pentru lucrările de modernizare din bani europeni.
Având în vedere complexitatea lucrărilor, pentru a evita accidentarea elevilor, accesul către Grădinița, Școala gimnazială și Liceul Callatis se face prin parcarea din dreptul sălii de sport a liceului anterior menționat.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să respectați indicațiile constructorilor”, a transmis edilul municipiului Mangalia, Cristian Radu.
Primarul se află permanent în mijlocul locuitorilor municipiului și în locurile în care se desfășoară lucrări. Și în cursul zilei de luni edilul a stat de vorbă cu localnicii.
„M-am bucurat să discut cu cetățenii despre stadiul proiectelor europene pe care le implementăm, în orașul nostru. Cu sprijinul majorității PNL din Consiliul Local, am reușit să atragem peste 80 de milioane de euro, iar acest lucru se vede prin amploarea șantierelor în lucru.
Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă asigur că mergem mai departe cu modernizarea Mangaliei!”, a subliniat Cristian Radu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei