Adrian Veştea: "Să ne preocupăm de infrastructura de orice fel"

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 17 Octombrie 2023 366
Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a participat la întâlnirea Comitetului Director al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), în cadrul căreia au fost discutate o serie de solicitări şi probleme cu care se confruntă autorităţile municipale în implementarea legislaţiei existente şi în derularea unor proiecte.
„Voi avea întotdeauna uşa deschisă la minister şi disponibilitatea de a discuta cu orice reprezentant al autorităţilor publice locale, pentru că numai prin comunicare, deschidere şi colaborare putem avea un rezultat unitar, de succes şi de lungă durată. În calitate de factori decizionali, trebuie să ne preocupăm de infrastructura de orice fel, astfel încât să lăsăm moştenire copiilor şi nepoţilor noştri o ţară în care să poată trăi frumos, curat şi decent!”, a precizat Veştea, citat într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA).
Totodată, au fost prezentate oportunităţile de finanţare a proiectelor de dezvoltare locală, prin intermediul programelor pe care le coordonează MDLPA.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei