Opinie Ancuța, Chițac îți va pietrui străduța!

de Cosmin ZAPOROJAN Marţi, 29 Martie 2016 1445
Chițac a găsit-o pe Ancuța. Copila care la patru ani cugeta că locuiește pe "strada unde viața nu are rost". Cuvinte cu greutate pentru o micuță. Și totuși, iată că a ajuns la 14 ani și soarta i-a scos în cale ditamai amiralul. El a găsit-o într-o înfundătură din cartierul Viile Noi, asediată în noroaiele ce parcă de 10 ani nu se mai usucă. Ancuța a primit, "în loc de asfalt, promisiuni și un panou electoral".
Iar acum, Chițac, călare pe un cal galben liberal, promite să o scoată din noroaie. Să îi asfalteze micuța străduță. Din păcate, o dată la patru ani, fiecare candidat are Ancuța lui. Cu excepția unuia care a preferat un elefant. Ancuța vorbește o dată la patru ani. Între timp, nu o vede nimeni, nu o ascultă niciun politician. Oare știa amiralul Chițac de străduța Ancuței acum o lună? Probabil că nu.
Și probabil că va și uita din iunie încolo.
Ancuța va rămâne însă tot acolo. Așa cum Ancuța din Viile Noi are probleme cu asfaltul, Ancuța din Tomis Nord are probleme cu maidanezii, iar Ancuța din Palas se teme să iasă ziua-n amiaza mare pe stradă. Peste tot există câte o Ancuța, dle Chițac, însă păcat că o vedeți decât atunci când vă convine.
xxx

"În urmă cu 10 ani, Ancuța, o fetiță de doar 4 ani, se referea la strada Prelungirea Câmpinei din cartierul Viile Noi ca la "strada unde viața nu are rost", pentru că, în fiecare zi, trebuia să înfrunte noroaiele în drumul ei spre grădiniță. Anii au trecut, mandatele au expirat, Ancuța are astăzi 14 ani, dar viața ei a rămas la fel. În loc de asfalt, a primit doar promisiuni și un panou electoral la intrarea pe stradă, care a fost demontat imediat după alegerile din 2012.Se lucrează zi lumină la bulevardul Tomis pentru slavă și fotografii, iar altundeva, tot în Constanța, Ancuța nu poate pleca la școală fără cizme" - postarea candidatului PNL Vergil Chițac.

Taguri

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Un poem!
29 martie 2016
Chitac

Cu toti poetii cu care bate strazile si campii

Rezeanu
29 martie 2016
consilier local

Dle Chitac ati facut un schimb bun cu Rezeanu, el va face dintii dvs il faceti consilier municipal.

edy
29 martie 2016
!

Grozav articol! Super tare

alexandra
29 martie 2016
dureros

ca sa ne dam seama cu ce stare de spirit cresc copiii nostri.. acest regim mazare a distrus multe vieti

Silvius
29 martie 2016
aici duce incompetenta

domne este si vina noastra ca am tolerat atata timp politicieni care ne dadeau o galeata si 1 kg de zahar in campanie iar dupa ne uitau timp de 4 ani si ne sfidau sa speram ca se va schimba ceva si pe la noi

stoica
29 martie 2016
politica mazare

in loc sa investeasca in infrastructura, in sistemul educational, in sustinerea copiilor, mazarica se perinda pe la televiziuni ca un faraon imbracat in costume ridicole si se autointitula regele constantei, iar noi constantenii in loc sa il taxam ii mai ofeream un mandat si inca unu! GATA cu PSD! ne a ajuns

Nume noi
29 martie 2016
Metehne vechi

Domnule,in spatele acestei tinere sperante stau aceleasi personaje abjecte: boroianu,septimiu,. Baiazid,matei sub obladuirea lui dragomir si manati de spagi imense!domnul habarnist merge pe mana lor! Domnul matei mai raspunde si de doamnelele and-ului

Răspuns la: aici duce incompetenta
Adăugat de : Silvius, 29 martie 2016
domne este si vina noastra ca am tolerat atata timp politicieni care ne dadeau o galeata si 1 kg de zahar in campanie iar dupa ne uitau timp de 4 ani...
Eu votez
29 martie 2016
VERGIL CHITAC

Amiralul merge sa se intalneasca cu oamenii, sa vada care sunt problemele. E normal sa le faca publice, atat poate face acum din postura de candidat. Ati votat 15 ani pe Mazare si PSD-ul si rezultatul il vedem, au furat, sunt anchetati si orasul il vedem cu totii cum arata. Chiar nu credeti ca e timpul sa votam un om cinstit si capabil?

cricri
29 martie 2016
oricum, tot nu e bine !!

iar va luati aiurea... e rau ca a adus o problema in fata ochilor dvs?? era mai bine daca tacea?? nu inteleg unde vreti sa ajungeti.. emotional sau nu, problema de pe aca strada ramane!!! ce facem acum? de dragul de a da intr-un om anume trecem cu vederea si adevaratele probleme??

zoro
29 martie 2016
aveti grija

Indiferent cine sunteti, indiferent de unde comentati, nu o mai faceti, nnu scoateti in evidenta problemele, pareti demagogi, lasati lucrurile, asa, nu rascoliti mizeria de sub pres, nu o vedem, nu ne doare. Am ajuns in Constanta sa nu avem de nici unele, ne incalzim cu gandul ca sta vara la soare 2 luni ca oricum mai mult de atat nu ne permitem. Constanta e cat un sector din Bucuresti, multe asteptari, sperante nule de mai bine. Am ajuns sa nu ne mai imaginam viitoarul, ne-au luat pana si aceasta libertate de a visa. Viata noastra se leaga de cea a caror au facut cartile in toti acesti ani, vrei casa, iei de la ei/dezvoltatorii locali, vrei la plaja - stai pe sezlongul lor, vrei nunta o faci in retsaurantele lor, vrei loc de munca-muncesti la ei, vrei sa innebunesti, o tii tot asa. Mai vrem si altceva, sper doar sa aiba cineva curajul sa aduca si schimbarea.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei