"Antonescu să lase autoritățile statului să spună ce este de făcut în continuare"

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 18 August 2012 190
Fostul premier Emil Boc i-a recomandat președintelui interimar, Crin Antonescu, care afirma că sunt șanse mici ca Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni după referendum, să lase autoritățile statului să spună ce este de făcut în continuare
Emil Boc a declarat, într-o conferință de presă, că, din punctul său de vedere, lucrurile sunt clare în ceea ce privește rezultatele referendumului și că în nicio matematică din lume 46,2 la sută nu înseamnă 50 la sută plus unu.
"Eu voi respecta ceea ce va spune Curtea Constituțională, nu ce spune Crin Antonescu. În acest moment, cred că e bine să lăsăm să spună autoritățile statului ceea ce este de făcut în continuare. Din punctul meu de vedere, rezultatele sunt foarte clare, avem un referendum cu un rezultat confirmat de BEC, care trebuie transmis Curții Constituționale și care să constatate că referendumul nu poate fi validat și, în consecință, președintele se întoarce la Cotroceni. În nicio matematică din lume 46,2 la sută nu înseamnă 50 la sută plus unu", a spus Boc.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei