ARTICOLUL CARE L-A SALVAT PE ȘOVA, MODIFICAT URGENT

de Cuget Liber Marţi, 31 Martie 2015 128
Votul în cazul lui Dan Șova rămâne nu doar în atenția Curții Constituționale, unde se află trei sesizări pe acest caz, ci și în cea a senatorilor. La o săptămână după episodul care a stârnit scandal pe toate fronturile, și a semnalat necondordanța a patru texte legislative, aleșii au decis că Regulamentul Senatului și Statutul deputaților și senatorilor trebuie modificate pentru cazurile de reținere și arestare preventivă, scrie realitatea.net.

Mai puțin de jumătate de oră. De atât au avut nevoie senatorii din Comisia de Regulament pentru a modifica articolul de la care a pornit tot scandalul în cazul votului pentru Dan Șova.
Este vorba despre acel articol din Regulamentul Senatului care vorbește de numărul necesar de voturi pentru aprobarea unei cereri de reținere și arestare, care nu era în concordanță cu ce scrie în Constituție și care l-a scăpat pe Șova de arest.
Taguri

Comentează știrea

a123
31 martie 2015
Oferta

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei