Bugetul de stat pe anul 2023 a fost APROBAT! Liderii coaliției spun că sumele sunt realiste și echilibrate

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Miercuri, 14 Decembrie 2022 188
Premierul Nicolae Ciucă a afirmat miercuri, după adoptarea în Parlament a proiectului bugetului de stat pe anul 2023, că acesta este unul realist şi echilibrat. Și partea social-democrată consideră bugetul de stat echilibrat, potrivit Realitatea

„Vă mulţumesc pentru efortul pe care l-aţi făcut ca în această perioadă să reuşim să avem bugetul aprobat. Este pentru prima dată când în România avem aprobat bugetul înainte de jumătatea lunii decembrie. Vreau să vă spun că este un buget realist, echilibrat, care vizează susţinerea economiei şi protejarea populaţiei. Vom continua să ne focalizăm atenţia pe tot ce poate să însemne susţinerea mediului de afaceri, investiţii, protejarea cetăţenilor, protejarea cetăţenilor vulnerabili. Vă doresc succes în continuare şi sărbători fericite tuturor", a spus Nicolae Ciucă.
Marcel Ciolacu, la rândul său, a declarat după votul pe legea bugetului de stat pe 2023 că, din acest moment, toate autorităţile locale pot să îşi prevadă investiţiile, începând cu 1 ianuarie.

„Este un buget echilibrat, din punctul nostru de vedere, după ce am rezolvat problema cu preţul la energie rămâne această luptă pe care o vom avea anul viitor în ceea ce priveşte inflaţia”, a spus liderul PSD.
El a precizat că se bucură că a reuşit să treacă legea bugetului în perioada asumată, cu un echilibru în Parlament.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei