Buletinele de vot pentru prezidențiale, predate prefecturilor

de Carmen MOCANU Miercuri, 22 Octombrie 2014 168
Zece județe au primit luni buletinele de vot, în această săptămână vor ajunge și în celelalte județe, iar în 27 octombrie, ultimele care vor prelua materialele necesare votării vor fi prefecturile din București și Ilfov, a anunțat miercuri ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.
Ministrul Gabriel Oprea a precizat că în cursul zilei de luni au primit buletinele de vot și tabelele electorale prefecturile județelor Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Iași, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Suceava.
Oprea a mai spus că, până la sfârșitul săptămânii, materialele pentru alegerile prezidențiale din 2 noiembrie vor ajunge în aproape toată țara.

Prefecturile din București și Ilfov vor fi ultimele care vor prelua materialele necesare votării, în 27 octombrie urmând să le fie predate aproximativ 2,3 milioane de buletine de vot.
Potrivit Mediafax, ministrul Afacerilor Interne le-a solicitat prefecților ca, în perioada următoare, să asigure toate condițiile necesare pentru funcționarea celor 18.550 de secții de votare care vor fi deschise la nivel național.
Pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc în 18.550 de secții de votare din țară și 294 în străinătate, au fost tipărite 20.745.068 de buletine de vot și au fost pregătite 94.220 de ștampile cu mențiunea "Votat".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei