Camere de luat vederi în școlile din Cernavodă

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 03 Decembrie 2011 605
Siguranța elevilor care învață în școlile din Cernavodă reprezintă o preocupare majoră pentru administrația locală din oraș. În acest context, primarul orașului Cernavodă, Mariana Mircea, s-a întâlnit cu directorii unităților de învățământ din oraș. Pe agenda întâlnirii s-au aflat mai multe subiecte care au vizat siguranța elevilor în școli, situația elevilor care absentează de la cursuri și a celor care au abandonat școala. Totodată, s-a mai discutat despre programul evenimentelor din luna decembrie și organizarea de schimburi de experiențe între elevii din Cernavodă și elevi din alte țări.
Un alt subiect luat în discuție a fost cel privind necesitatea monitorizării unităților de învățământ prin intermediul camerelor de luat vederi.
"Până în prezent, primăria a montat 22 de camere de luat vederi la unitățile de învățământ din Cernavodă. Acestea sunt dotate cu echipamente de vizualizare a imaginii iar pe lângă supraveghere, imaginile mai pot fi folosite și ca probă împotriva infracționalității petrecute în jurul școlilor. În curând, camerele de luat vederi vor fi conectate la Centrul de Management pentru Situații de Urgență, pentru a putea fi folosite și în cazul unor situații de urgență", a declarat primarul Mariana Mircea.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei