Victor Ponta: "Cât e Traian Băsescu președinte, eu nu îmi dau demisia"

de Carmen MOCANU Marţi, 25 Februarie 2014 169
Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că nu demisionează de la conducerea Executivului dacă se va rupe USL, așa cum i-a cerut liberalul Crin Antonescu.
"Cât e Traian Băsescu președinte, eu nu îmi dau demisia, orice ar fi, pentru că în urma demisiei mele următorul președinte va fi numit de domnul Traian Băsescu. Până în 21 decembrie nu îmi dau demisia ca Traian Băsescu să numească un alt premier. Eu nu îi pun lui Traian Băsescu înapoi în mână o armă fundamentală, pe care știți cum a folosit-o în 2009. Tocmai atunci când noi aveam majoritate să fie domnul Iohannis sau să fie altcineva, l-a pus pe domnul primar Negoiță, l-a pus pe domnul Croitoru. Deci, eu nu o să îi dau de bunăvoie și nesilit de nimeni domnului Băsescu, un om care își termină mandatul de președinte și cariera la nivel înalt politic, o armă care sigur o va folosi împotriva USL", a spus Victor Ponta, într-o emisiune la Antena 3. 
Prim-ministrul a adăugat că, în cazul în care miniștrii PNL își vor da demisia din Guvern, va numi în locul lor interimari din actualul Cabinet pentru a le da timp liberalilor să se mai gândească și să revină în structura Executivului. 

Taguri

Comentează știrea

Mari
25 februarie 2014
Despre "os"

Nu-ti dai demisia pentru ca esti un mare las, d-le Ponta! Ce-ai facut tu de cand esti la conducere? Ce-ai facut? Spune ceva concret. Acum,dac-ai prins osu-n gura, nu-l mai lasi nici mort! Te inteleg!

n.v.t.
25 februarie 2014
pacat ca prostia nu doare..

Ai fi urlat foarte tare acum.. daca te-ar fi durut... Prostia!!! din pacate nu doare.. pe langa faputul ca esti un mare minicinos si prost d-le Ponta, esti si nesimtit...!! macar ai bunul simt si retrage-te petnru cei ce te-au ales iar tu continuii sa-i dezamgesti si sa-i prostesti in fata.. apropo eu nu te -am placut niciodata.. pentru simplu fapt ca detest fudulii prosti...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei