Cătălin Ivan: Schulz a făcut referire la Ponta, dar nu agresiv

de Cuget Liber Miercuri, 15 Ianuarie 2014 243
Liderul delegației PSD în PE, Cătălin Ivan, a declarat, ieri, pentru Mediafax, că președintele PE, socialistul Martin Schulz, a făcut referire, luni, în plen, la premierul român Victor Ponta, dar nu ca un atac sau cu agresivitate.
"În primul rând, nu a fost foarte clar la cine s-a referit, pentru că vorbea de președintele unei țări. Apoi, într-un final, a zis de primul-ministru, dar în niciun caz nu era un ton acuzator sau un atac la Victor Ponta, ci pur și simplu a menționat declarațiile lui Brok și a spus că va avea o discuție cu primul-ministru, pentru că și acesta a făcut anumite acuzații care nu se fac", a precizat Ivan.
"A fost totul civilizat, calm, adică nu agresiv, nu l-a tras la răspundere nimeni pe Victor Ponta în Parlamentul European", a adăugat Ivan.
El a spus că, după intervenția social-democratului Victor Boștinaru, Schulz a precizat că va discuta despre declarațiile făcute de Brok și Ponta cu cei doi, dar nu în plen.
"Mai mult, când Victor Boștinaru a luat cuvântul și a încercat să spună că nu ne interesează conflictul dintre Brok și Băsescu - pentru că era o confuzie generală, pe noi ne interesează ce a declarat Brok, că e împotriva românilor și așa mai departe - Schulz a zis că ce a declarat Brok și ce a declarat Victor Ponta sunt două lucruri pe care le va discuta cu cei doi, nu în plenul Parlamentului European", a spus Ivan.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei