Ce bucurie le-a făcut PPDD Constanța copiilor din General Scărișoreanu

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 28 Iunie 2014 212
Mare bucurie mare, vineri, pentru un grup de 50 de copii din localitatea General Scărișoreanu, care, grație sprijinului acordat de Organizația Județeană Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, a petrecut o zi de neuitat la malul mării.
"Este vorba despre o acțiune organizată în colaborare cu preotul Vasilică Sterea, care slujește la Mânăstirea Crucea și care este și profesor la Școala gimnazială General Scărișoreanu. Astfel, noi le-am asigurat transportul și i-am invitat la o pizza și un pahar de băuturi răcoritoare. Copiii s-au bucurat foarte mult, au avut în program vizite la Acvariu, Delfinariu, Muzeul de Istorie și au fost și la film, la cinema, în Maritimo Shopping Center", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Organizației Județene Constanța a PPDD, Gheorghe Slabu.
Acțiuni similare, în care beneficiari vor fi copiii din satele și comunele din județul Constanța, vor continua pe întreaga perioadă a sezonului estival.
"Sunt mulți copii din familii nevoiașe, care nu au fost niciodată la Constanța și pentru care o vizită la obiectivele turistice din oraș sau pur și simplu la plajă este o mare bucurie. Vom încerca, în măsura posibilităților, să aducem cât mai mulți copii pe litoral", a precizat președintele Gheorghe Slabu. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei