Ce le-a propus Maria Stavrositu lui Banias și Chiru

de Carmen MOCANU Luni, 05 Noiembrie 2012 491
Candidat pe Colegiul 4 Senat, Maria Stavrositu a lansat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, o provocare pentru contracandidații săi, Mircea Banias de la Uniunea Social Liberală (USL) și Gigi Chiru de la Alianța România Dreaptă (ARD).
"Cred că, pentru a cunoaște candidații, oamenii au nevoie de dezbateri publice. Îi invit pe cei doi corifei ai marilor partide la două dezbateri publice. Eu n-am nimic de ascuns, dar am multe de întrebat. Prima întâlnire propun să aibă loc pe 23 noiembrie, în care să discutăm despre problemele Constanței, iar a doua pe 6 decembrie, în care să vorbim despre activitatea parlamentară. Mi-aș dori ca acest lucru să aibă loc într-un spațiu public unde să aibă acces cât mai mulți constănțeni", a mai spus Maria Stavrositu.
Maria Stavrositu candidează pentru un mandat de senator în Colegiul 4. Colegiul 4 Senat cuprinde cartierele Palazu, Cireșica, Tic-Tac, Brotăcei, Anadolchioi, Stadion, Tăbăcărie, Faleză Nord, Tomis 2, Badea Cîrțan, Casa de Cultură, Brotăcei, Tomis 1, Centru 2, Centru 1 și Peninsula.
Taguri

Comentează știrea

Tolea
5 noiembrie 2012
:))

Magda Ciumac se poate duce in dezbateri cu Tolea Ciumac :))

cristi
5 noiembrie 2012
kombat

chiar sunt curios sa vad o astfel de confruntare. sa vedem cat de barbati sunt cei doi. cel mai proabil nu vor accepta. unul este un hot notoriu, iar brunetul este analfabet.

IONICA
5 noiembrie 2012
La cratita, cucoana!

A facut mult circ in partid, a mintit, a tesut intrigi, prin influenta ei la Bucuresti -la Boc, Udrea et comp.- a inlaturat multi oameni valorosi din PDL Constanta.

eforie
5 noiembrie 2012
Gigichi esti out

bai gigichi, ai fugit tu de eforie ca acolo te stia lumea de hot, dar te-au aflat si constantenii!!!!!

Barbat
5 noiembrie 2012
Dorinta Magdei

Stiu eu ce doreste marea doamna Stavrositu! Si ca barbat, o pot satisface!

DD
5 noiembrie 2012
ALO OTV

Dar de ce-i asa de rusinata de PPDD de nu sufla o vorba ca e candidatul PPDD..........de fapt e o nerusinata.

M.S.
24 noiembrie 2012
hAI mARia !!!

Nu te lasa Maria! si nu pleca urechile la cum urla invidia din ei !!!! Nu vor avea nicicand curaj sa aiba o confruntare directa cu tine...nu ii duce capul :)) si cate minciuni sa inventeze? Hai Stavrositu!!!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei