Ce proiecte au fost aprobate de consilierii din Medgidia

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 544
Aleșii locali din Medgidia s-au reunit, zilele trecute, în cadrul unei ședințe ordinare a lunii decembrie. Pe ordinea de zi, au fost înscrise nouă proiecte de hotărâre, care au fost aprobate în totalitate. Astfel, Consiliul Local a luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al social-democratei Zuleiha Socaciu, ca urmare a demisiei. În consecință, a fost validat mandatul primului supleant înscris pe lista PSD, în persoana Mihaelei Dardac.
Totodată, în cadrul întrunirii a fost aprobată și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016. Rectificarea constă în suplimentarea prevederilor capitolelor "sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale" cu suma de 1.256.000 lei și a capitolelor "Sume defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind subvenția pentru încălzirea locuințelor cu lemne pentru beneficiarii de ajutor social" cu suma de 35.800 lei. De asemenea, capitolul "Locuințe, servicii și dezvoltare publică" s-a suplimentat cu suma de 320.000 lei.
Consilierii locali au votat și proiectul de hotărâre de actualizare a Comisiei locale de ordine publică a municipiului Medgidia, proiectul de hotărâre privind completarea domeniului privat al municipiului.
Ultimul proiect de pe ordinea de zi a vizat aprobarea preluării din exploatarea SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia a unor bunuri mobile (hidrofor bloc 50) ce aparțin domeniului public al municipiului Medgidia și transferul acestora în exploatarea SC RAJA SA. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei