Chiriță și-a lansat candidatura printr-un marș de patru ore

de Alexandra BĂLAN Luni, 14 Mai 2012 922
Candidatul PNL la Primăria Hârșova, Ionel Chiriță, împreună cu echipa liberală, și-a început campania electorală printr-un marș care a durat patru ore. Pentru susținerea candidatului, la eveniment au participat deputatul Ludovic Orban, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, precum și deputatul Mihai Lupu. Pe lângă aceștia, alți 150 de liberali s-au alăturat manifestației demarate de Chiriță, alături de Echipa de Campanie participând și Tineretul Liberal.
Potrivit comunicatului emis în acest sens, "hârșovenii au primit cu bucurie oficializarea candidaturii la funcția de primar a lui Chiriță, apreciind echipa de consilieri, formată din oameni cu experiență și carieră profesională recunoscută, exprimându-și totodată sprijinul pentru programul politic prezentat de acesta".
Mai mult de atât, se arată în text, "cetățenii orașului au putut vedea încă odată că Ionel Chiriță și Echipa Liberală sunt aproape de ei și problemele lor".
"Ușa noastră este deschisă tuturor celor care își doresc implicarea în căutarea soluțiilor pentru problemele locale. Echipa noastră este și va fi tot mai puternică", afirmă candidatul PNL. 
Taguri

Comentează știrea

Realitatea doare
14 mai 2012
Biata Harsova!

pe cand ne sunt violate fetele si jegmaniti batranii, altii dorm prin intersectii, beti la volan. Domnule Constantinescu, aveti idee cat rau i-ati facut domnului Mazare cand l-ati dat de gol ca e bolnav de sida?

Fonduri UE
21 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei