CJC se implică în asfaltarea unui drum din satul Coroana

de Mircea GHIȚĂ Joi, 10 Noiembrie 2022 180
Se toarnă asfalt pentru prima dată pe Drumul Județean 393 din localitatea Coroana. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu Stelian Gima, vicepreşedinte, s-au deplasat în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare, în satul Coroana, comuna Albești. Proiectul este realizat de Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

„Localitatea Coroana nu a beneficiat niciodată de drumuri asfaltate. Pentru prima dată, în acest sat, a fost așternut un strat de asfalt. Sectorul de drum judeţean propus pentru modernizare are o lungime totală de 6,4 km, din care au fost asfaltați până în prezent 2,6 km, iar valoarea totală a lucrărilor este de 15 milioane de lei. Am convingerea că aceste lucrări vor fi realizate într-un timp cât mai scurt, toate acestea, în beneficiul locuitorilor”, a declarat Mihai Lupu.
 
Drumul Județean 393 face legătura între Coroana, Albesti și localitatea Arsa. Mai mult de jumătate din lucrările derulate pe drumul județean pentru modernizare și reabilitare au fost deja realizate.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei