"Coaliția presupune decizii comune, cum nu funcționează normal"

de Carmen MOCANU Marţi, 30 Iunie 2015 98
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că lucrurile nu funcționează normal în coaliția de guvernare, dar speră că acesta nu este începutul sfârșitului pentru coaliție.
 
Întrebat dacă mai funcționează normal coaliția, în condițiile în care UNPR a decis să voteze pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la con-ducerea Serviciului de Informații Externe (SIE), Tăriceanu a spus că nu.

"Coaliția presupune decizii comune, mai ales că toți suntem aici în Parla-ment, prin votul dat de cetățeni în 2012, și nu ne putem ascunde după deget. 

După părerea mea, în momentul acesta e o decizie care nu ține cont de interesele cetățenilor, ale alegătorilor și ne pune în situația pe care o știți", a declarat, ieri, Tăriceanu.

Întrebat dacă punctele de vedere diferite din cadrul coaliției referitor la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE reprezintă începutul sfârșitului pentru coaliția de guvernare, Tăriceanu și-a exprimat speranța că nu va fi așa.

"Sper să nu, dar cred că de lucrul ăsta va trebui să mai discutăm efectiv în coaliție pentru că, din punctul meu de vedere, coaliție se numește atâta vreme cât un grup de parteneri, că sunt partide sau persoane, funcționează cu o anumită coeziune. Când nu există coeziune în decizii, atunci toate deciziile încep să nu mai semene cu o decizie bazată pe interesul comun, ci mai degrabă pe interese individuale", a mai spus președintele Senatului. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei