"Cred că Băsescu nu se adresează PDL, ci propriului electorat"

de Carmen MOCANU Joi, 21 Februarie 2013 142
"Eu cred că Traian Băsescu nu se adresează PDL, ci propriului electorat. Acestui electorat care l-a votat în 2000, 2004, 2009. Are un electorat căruia i se adresează. Electoratul său se confundă cu electoratul PDL. Dacă ne uităm la credibilitatea președintelui și a ldierilor PDL, constatăm că Băsescu e cel mai popular lider de dreapta din România și peste PDL. Electoratul se confundă în mare parte, nu în totalitate", a spus Udrea.

Udrea crede că președintele a descris o situație dificilă în care se află PDL. "Președintele a descris o situație în care se află PDL pe care o găsesc la fel și membrii PDL și societate civilă și presa. Nu puteți să îmi spuneți că PDL e în momentul acesta un partid care mai are șansa să câștige alegerile vreodată. Ideea aceasta că așteptăm să scadă USL și noi să creștem e total greșită", a mai declarat Udrea.

Președintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, că Partidul Democrat Liberal de astăzi seamănă cu un Front al Salvării Naționale din 1990 și că este diferit de "PDL-ul său".


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei