Cum a ajuns un DEPUTAT PDL de CONSTANȚA CRIMINAL INTERNAȚIONAL

de Cuget Liber Marţi, 18 Iunie 2013 288
La 20 de ani de când o gimnastă în vârstă de 11 ani din România, Adriana Giurca, murea după ce fusese bătută de antrenorul ei, presa argentiniană a decis să readucă în prim plan cazul, comentand pe marginea brutalității antrenorilor. 


Însa articolul publicat este însoțit nu de o fotografie a unui deputat PDL, Florin Gheorghe, ci de două, dintre care una este făcuta chiar în Parlamentul României, în momentul în care politicianul depunea jurământul de deputat.
Citește și  Ce spune deputatul Florin Gheorghe despre confuzia creată că ar fi criminal

Iată cum o potrivire de nume face ca deputatul să se aleagă cu așa o reputație nedreaptă în Argentina. În articol se povestește cum antrenorul și-a lovit eleva de cinci sau șase ori, după ce a greșit o săritura complicată. Pe fondul stresului, pedepsei primite și oboselii, aceasta a căzut la pământ, moment în care antrenorul a început să o lovească din nou cu bestialitate, strigând "nu plânge", "taci" și altele care, conform cotidianului, nu pot fi reproduse. În ciuda celor ce i se strigau, fetița nu s-a mai ridicat, fiind dusă în comă la spital, mai menționeaza publicația, punctând un capitol negru din gimnastica româneasca. În cele din urma, Florin Gheorghe a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar pedeapsa i-a fost redusa la șase ani. 

Argentinienii menționează că acest caz a fost mușamalizat pentru o perioadă în România, dar totul a ieșit la iveală după ce o altă sportiva a decis să facă public totul, potrivit ziare.com.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei