"Dacă nu câștig prezidențialele în 2014, mă retrag din conducerea PNL"

de Carmen MOCANU Luni, 25 Februarie 2013 214
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că, în cazul în care nu va câștiga alegerile prezidențiale din 2014, se va retrage din conducerea PNL. Antonescu a fost întrebat la ce s-a referit atunci când a afirmat că a fost "ultima oară" când a participat, "cel puțin ca președinte al PNL", la un congres al partidului. 
"Nu am limitare la numărul de mandate, dar am avut în vedere faptul că în intervalul de până la următorul congres, cel din 2016, vor fi alegeri prezidențiale în 2014, pe care, dacă le voi câștiga, voi deveni președintele României, deci nu voi mai putea fi membru al PNL și cu atât mai puțin președinte. Dacă nu le voi câștiga, oricum mă voi retrage din conducerea PNL și atunci, deci, acesta este ultimul congres al PNL la care am participat în calitate de președinte", a spus Antonescu. 
Crin Antonescu s-a declarat emoționat, sâmbătă, pentru realegerea sa ca președinte al PNL, punctând că acest lucru se datorează faptului că este ultima oară când participă la un congres al liberalilor în calitate de lider. 
"Am chiar și de această dată, a câta oară, emoții, nu doar cauzate de recunoștința în fața încrederii, ci mai ales cauzate de gândul că este ultima oară când particip, cel puțin ca președinte al PNL, la un congres al partidului nostru", a spus Antonescu.
Taguri

Comentează știrea

Hanibal
25 februarie 2013
nu va castiga

Congresul PNL s-a incheiat.Urmeaza cel al PDL.Au avut loc si vor avea in continuare lupte crancene cu scopul de a alege la conducere pe cei mai mediocrii.Imediat ce sunt alesi,sunt dusi pe umeri in aplauzele tuturor,pe locurile cele mai inalte.In limbaj agricol,acestia sunt numiti "oameni de paie",selectati anume pentru a putea fi manevrati de catre cei din spatele lor.PNL a dus o viata de echilibru nestabil (balama). Astazi,PNL asociat cu PSD este in echilibru detestabil,prin incalcarea doctrinei liberale de dragul puterii.Asocierea este practicata de toate partidele.fiind determinate de afacerile in comun in paguba statului.de privilegii . Ne vom convinge in curand ca acest congres inseamna lichidarea democratiei si liberalismului in PNL.De 22 de ani poporul romanesc indura si rabda politicianismul corupt si incompetent,dar nu este obligat sa bea paharul cu otrava pana la fund.Filozoful Petre Țuțea stia ce spune in 1990 dupa victoria in alegeri a FSN : "Niste golani care nu-s in stare sa conduca nici o gara.Incapacitatea de guvernare a acestora s-ar putea sa devina sansa hoitului romanesc sa devina viu".Dar pana atunci ce facem? Nimic nu vine de la sine.Cat despre Cacarau,nicio sansa de a ajunge presedinte Romaniei.Este o nulitate specializata doar in flatulatii verbale.

Antonescu Minte cu nerusinare
25 februarie 2013
Antonescu minciunosul

Parca ai mai promis ca iti dai demisia inainte de referendum, nu ? Minciunosule. Ai prostit poporul cu ponta tau si cu usl-ul vostru.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei