Dan Diaconescu candidează pe același colegiu cu Victor Ponta

de Carmen MOCANU Joi, 01 Noiembrie 2012 259
Dan Diaconescu a anunțat oficial că va candida la alegerile parlamentare împotriva lui Victor Ponta, în colegiul 6 Târgu Jiu. În acest scop, Diaconescu își va muta domiciliul în orașul gorjean pentru următoarele 30 de zile.

"Candidez pentru că România trebuie să scape de prim-ministrul care a înrăutățit viețile românilor și a scăzut nivelul de trai. Ați văzut cu toții în ultimele zile cum megaciocoii fug de înfruntare, ați văzut un blat ordinar între ARD și USL, ARD desemnându-și candidați de mucava acolo unde candidează lideri ai USL și viceversa. Eu am ales colegiul în care candidează Victor Ponta, colegiu care va deveni cel mai important din România. Candidez pentru a convinge oamenii din Târgu Jiu că revoluția votului trebuie să înceapă de acolo", a declarat Diaconescu.
Liderul PPDD s-a arătat încrezător că îl va scoate pe Victor Ponta din Parlament.
"Ziua de 9 decembrie va fi ultima zi în care Victor Ponta va fi prim-ministru în România. Cred că el ar trebui să demisioneze de acum, nu să folosească un întreg guvern împotriva mea. Îi va fi greu să renunțe la mașina cu girofar și la elicopter, dar fără ele îi va fi foarte greu să mă poată învinge", a apreciat Diaconescu.
Acesta a explicat și de ce a ales să candideze împotriva lui Ponta și nu în Teleorman, contra lui Antonescu.
"Fiica mea l-a preferat pe Victor Ponta pentru că se distrează teribil când îl vede la televizor pe Ponta pe care îl compară cu Mickey Mouse", a mai spus Diaconescu. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei