De ce nu vrea Mazăre să dea drumul la căldură

de Alexandra BĂLAN Miercuri, 19 Octombrie 2011 1889
În cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc ieri la sediul administrației locale, primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat că nu a avut discuții cu RADET pentru începerea furnizării energiei termice. Mazăre a specificat că în fiecare an există aceeași problemă: "Dacă dau căldură, o să vă umfle la factură, pentru că distribuitorul abia așteaptă să vă ia banii. O să vă cocoșeze la factură!".Mazăre a îndemnat oamenii să aștepte zilele mai călduroase, menționând că, din câte știe el, temperatura de afară urmează să crească. Referitor la prețul la gigacalorie, edilul a recunoscut că locuitorii Constanței, care nu beneficiază de subvenție plătesc cel mai mult din România, dar și-a justificat, din nou, acțiunile prin faptul că "cei săraci trebuie să achite aceeași sumă la fel ca anul trecut".
Taguri

Comentează știrea

constantean
19 octombrie 2011
fratilor

in madagscar e cald, ce nevoie are drogatul pedofil de caldura. iar aici el are centrala pe gaze, ii da drumul cand vrea muschiul lui. in plus, daca ii e frig, trage o liniuta pe nas si se baga in pat cu doua trei copile de 12-13 ani si se incalzeste

constantean
19 octombrie 2011
mor de frig

Cand va scapa Constanta de acest golan?! VREM CALDURA!!!

Dash
19 octombrie 2011
@@ 2. mor de frig

Orașul va scăpa de acest drogat cu educație de ghetou când boșorogii din Constanța vor ajunge la 2m sub pământ. Pachetele cu pui împuțiți îl țin pe bădăranul ăsta în funcția de primar. !

Miruna
19 octombrie 2011
mazare si subordonatii lui ,gen radet,raja,sp.verzi,ecarisaj,samd, isi bat joc de oras,inca nu pricepeti

cand e frig nu se da caldura,cand e cald se da caldura in ;;dusmanie;; fatza de buzunarele constantenilor ,se da non stop de craciun si paste chiar daca e f.cald iar dimineata curfge apa rece minut in sir pe tevile de ap0a calda, si exemplele pot continua

mmm
19 octombrie 2011
mazare

Si ce daca vine caldura afara dle mazare ca in casa tot 10 grade sunt.Chiar crezi ca se va incalzi afara atat cat trebuie ca sa faci tu kite ?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei