Delegația FMI va veni în România după referendum

de Carmen MOCANU Luni, 16 Iulie 2012 214
Delegația Fondului Monetar Internațional, Comisiei Europene și Băncii Mondiale va veni în România în săptămâna după referendumul din 29 iulie, a anunțat, într-o conferință de presă, premierul Victor Ponta.
"Delegația Comisiei Europene, a Fondului Monetar Internațional și a Băncii Mondiale se va afla în România în săptămâna imediat următoare după referendumul din 29 iulie. Evident până atunci, campanii electorale, referendum, decizii politice se vor fi luat deja de către poporul român prin vot, iar instituțiile internaționale vor avea aici delegația pentru discuții cu noi. Vreau să vă asigur că în această perioadă însă și ministerul și secretarii de stat au informat partenerii noștri asupra stadiului îndeplinirii măsurilor pe care le convenisem deja, dar, de asemenea, au informat asupra măsurilor pe care astăzi vi le prezentăm', a spus primul ministru.
Potrivit Agerpres, acesta a precizat că vizita reprezentanților instituțiilor internaționale a fost amânată pentru că acestea au considerat că este mai bine ca vizita să nu aibă loc în perioada campaniei electorale.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei