DOLIU ÎN PSD. Primar mort în spitalul în care fusese internat! "Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el"

de Alina DRACOPOL Marţi, 03 Octombrie 2023 1733
Primarul comunei Valea Mare din Olt, George-Daniel Iancu, a decedat. Vestea tristă a venit în cursul serii de luni, 2 octombrie 2023. George Daniel Iancu avea 45 ani.

George Daniel Iancu, fratele deputatului social-democrat Marius Iancu, se afla la al doilea mandat în fruntea Primăriei Valea Mare, din județul Olt, în anul 2016 câștigând alegerile locale din partea Partidului Social Democrat, scrie adevarul.ro
Deși primarul se confrunta cu probleme de sănătate, vestea morții sale, la doar 45 ani, a uimit pe foarte multă lume. Daniel Iancu a decedat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internat.
Colegii săi din PSD Olt au anunțat în această dimineață decesul colegului lor.
„Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi! În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng! Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul postat de PSD Olt pe Facebook. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei