Educația, temă de campanie pentru Iohannis

de Carmen MOCANU Joi, 11 Septembrie 2014 290
Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, afirmă că educația va fi o temă a campaniei sale, întrucât "educația este cheia succesului, nu există altă cheie", menționând că este important ca tinerii să fie calificați, și nu "neapărat toți profesori universitari", întrucât asta caută investitorii.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL și PDL, că doar schimbarea sistemului de educație și transformarea lui într-unul performant vor face posibilă schimbarea României, transmite corespondentul Mediafax.
"Educația este vitală pentru orice națiune, iar pentru noi cu atât mai mult cu cât putem schimba România, o putem face prosperă și puternică, dacă facem o educație performantă", a spus Klaus Iohannis.

În discursul său, Iohannis l-a citat pe "un mare român, Dimitrie Bolintineanu", care spunea că așa "cum arată școala azi va arăta țara mâine", adăugând: "Atunci, haideți să schimbăm sistemul de educație!".

Iohannis a atenționat că nu este necesar ca tinerii să absolve neapărat o facultate, să fie "profesori universitari", ci să fie bine "calificați", pentru că asta caută investitorii.

Taguri

Comentează știrea

coco
11 septembrie 2014
adevarat

Foarte adevarat!Sistemul de invatamant este la pamant in Romania, indiferent ca vorbim de salariile profesorilor, de manuale, de dotarile scolilor, de schimbarile managerilor.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei