Elevi din Dunăreni și Aliman, duși în excursie de deputatul Cristina Dumitrache

de Carmen MOCANU Vineri, 26 Octombrie 2012 220
Un grup de 45 de elevi din clasele V-VIII de la școlile generale din Dunăreni și Aliman au avut ocazia, ieri, să viziteze pentru prima dată în viață Palatul Parlamentului. Încântarea elevilor a fost cu atât mai mare cu cât mulți dintre aceștia nu mai vizitaseră capitala țării niciodată. 
Fiecare elev a primit un material informativ pregătit de către deputatul Cristina Dumitrache, ce cuprindea structura și organizarea Camerei Deputaților; copiii au avut la dispoziție un ghid care i-a îndrumat prin mai multe săli destinate ședințelor și întâlnirilor.
În încheierea vizitei, deputatul Cristina Dumitrache le-a oferit elevilor participanți la excursie prânzul la un celebru fast-food, unde au putut desfășura spre încântarea lor și o serie de activități creative. Seara, elevii împreună cu profesorii coordonatori au părăsit Bucureștiul, profund impresionați de această experiență.
În cursul zilei de astăzi, parlamentarul constănțean va fi din nou alături de locuitorii din Aliman și Dunăreni, cu ocazia prăznuirii hramului Sfântului Dumitru.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei