Florin Gheorghe vrea să ofere tichete valorice în locul pungilor cu alimente

de Carmen MOCANU Miercuri, 23 Mai 2012 265
Candidatul PDL la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Gheorghe, propune un nou mod de acordare a unor ajutoare sociale pentru bătrâni și persoane fără venituri. În locul actualelor pungi pe care le oferă Mazăre și alți câțiva primari, Florin Gheorghe propune acordarea unor tichete sociale valorice, cu ajutorul cărora cetățenii cu nevoi își pot procura alimentele pe care le consideră necesare.
"Putem implementa acest sistem de acordare a tichetelor valorice în tot județul Constanța. Astfel, persoanele cu nevoi materiale pot beneficia lunar de tichete în valoare de aproximativ 200 de lei, cu care își vor putea cumpăra alimente de la producătorii autohtoni. În acest mod, vom încuraja și producătorii autohtoni, deoarece eu doresc să rămână acest capital în județul Constanța și nu să ajungă în conturile unor hipermarketuri", a precizat Florin Gheorghe.
Prin acordarea de tichete valorice, pensionarii și persoanele cu nevoi materiale nu vor mai fi obligați să stea la cozi interminabile pentru primirea unei pungi cu alimente, ci pot să își cumpere în mod civilizat alimentele de care au nevoie.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei