Forța Civică Constanța a împărțit stegulețe tricolore pe stradă

de Carmen MOCANU Joi, 27 Iunie 2013 104
Organizația Municipală a Forței Civice Constanța a marcat, ieri, în mod simbolic, Ziua Drapelului Național. În acest context, reprezentanții Forței Civice Constanța au împărțit constănțenilor stegulețe cu tricolorul României.
"Am dorit să oferim constănțenilor un suvenir care să marcheze semnificația zilei de 26 iunie, pe care, din păcate, nu o putem sărbători așa cum se cuvine din cauza declarării sale ca zi de doliu național în memoria victimelor teribilului accident din Muntenegru. Așa cum ridicarea drapelului național și intonarea imnului de stat ne emoționează în toate competițiile sportive, toate simbolurile naționale ar trebui să fie la fel de importante și să stârnească aceleași emoții în fiecare zi. Am oferit constănțenilor câte un steguleț cu însemnele naționale, pe care să îl poată expune unde își doresc și să îl cinstească așa cum se cuvine", a precizat Mihai Petre, președintele Organizației Municipale Forța Civică Constanța.
De asemenea, în memoria victimelor accidentului din Muntenegru și în semn de solidaritate cu familiile greu încercate ale acestora, membrii Biroului Permanent Municipal Constanța, împreună cu membrii Organizației Județene de Tineret a Forței Civice s-au aflat, aseară, pe faleza din fața Cazinoului, de unde au lansat lampioane zburătoare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei