Gabriela Firea, prima reacție după demisia din Guvern

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 14 Iulie 2023 274
Gabriela Firea, care a anunțat că demisionează din funcția de ministru al Familiei în urma scandalului azilelor groazei, susține că nu are nicio responsabilitate în acest caz și că pleacă din Guvern pentru a nu împiedica activitatea Cabinetului Ciolacu. Ea susține că totul este o campanie pentru a o împiedica să candideze la Primăria Capitalei. Firea a anunțat, de asemenea, că se suspendă de la conducerea PSD București și din BPN al PSD. Firea susține că a fost zugrăvită în chip negativ tocmai pentru că incomodează prin suma faptelor bune pe care le-a făcut și prin conduita sa. „Plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni”, continuă ea.
Gabriela Firea spune că este nevinovată, dar că demisionează pentru ca Ciolacu să poată lucra în linişte proiectele economice şi sociale bune pentru români.
„Obiectivul demolatorilor mei din multe direcţii este să nu mai intru în cursa pentru Primăria Capitalei! Să nu mă mai aliniez la startul precampaniei! Toate sondajele arată că aş fi câştigat în orice formulă politică”, a mai spus Firea. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei