George Simion: „Caravana medicală, o picătură într-un ocean de durere”

de Mircea GHIȚĂ Duminică, 06 August 2023 53901
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat că există mulţi români care nu au fost văzuţi de vreun cadru medical vreodată şi de aceea a fost înfiinţată Caravana Medicală, care în opinia sa este foarte importantă pentru sănătatea cetăţenilor.
„Mulţi oameni nu au fost văzuţi de vreun cadru medical vreodată. Suntem bucuroşi că ne-am încăpăţânat să creăm acest spital mobil, mulţi au încercat să ne descurajeze. Iată-ne, astăzi, în al cincilea judeţ în care ajungem, nu ne oprim după ce ajungem în fiecare judeţ, luăm iarăşi ţara la pas, nu ne oprim nici după ce trec alegerile, nu ne oprim cu acest proiect nici după uzura morală a echipamentelor, vom strânge bani pentru altele şi vom continua să luptăm pentru sănătatea românilor”, a spus George Simion.
El a precizat că este nevoie de asistenţă medicală pentru mai mult de jumătate din populaţia României, care nu este beneficiară a acesteia.
„Mai mult de jumătate din ţară este uitată. N-a fost inclusă în PNRR acea jumătate de ţară, nu a intrat în nicio strategie, nu doar medicală, ci de învăţământ şi din orice alt domeniu, şi e de datoria noastră să facem ce ţine de noi”, a mai spus Simion.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei