Candidatul PP-DD pe Colegiul 9 la Camera Deputaților Gheorghe Slabu: "Voi fi un parlamentar de teren!"

de Sorin MIHALACHE Luni, 19 Noiembrie 2012 1541
Program extraordinar de încărcat, în aceste zile, pentru Gheorghe Slabu, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu pe Colegiul 9 la Camera Deputaților. 
Bătălia pentru un loc în Parlamentul României este foarte grea. Gheorghe Slabu, președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, care vizează un fotoliu în Camera Deputaților, știe acest lucru, motiv pentru care nu pierde nicio secundă și este permanent în mijlocul constănțenilor din colegiul său.
"Săptămâna trecută, am avut o serie de activități. Am avut întâlniri cu cetățenii din Faleză Nord, în piața de pe strada Unirii, dar și în zonele Cireșica și Brotăcei, am oferit suporterilor bilete la meciul FC Viitorul - Dinamo București, asistând personal la partidă, iar la Năvodari am participat la lansarea candidaților noștri Gabriel Candindatu și Mihai Tararache. Le-am explicat constănțenilor prioritățile pe care PP-DD le are dacă va intra la guvernare, însă, în primul rând, le-am spus că vom deschide cabinete parlamentare, prin intermediul cărora vom prelua problemele oamenilor, le vom centraliza și nu vom avea liniște până nu le vom rezolva. Toate aceste probleme vor ajunge la primari și la directorii instituțiilor deconcentrate, factori de decizie. Personal, îi asigur pe constănțeni că nu voi fi un parlamentar de TV, ci unul de teren. Nimeni din echipa mea nu va pleca acasă până când nu sunt rezolvate problemele oamenilor", a asigurat Gheorghe Slabu.
Candidatul PP-DD pe Colegiul 9 la Camera Deputaților s-a mai implicat în două acțiuni. Prima, cea de distrugere a câtorva sute de pachete de țigări, cu ocazia Zilei Internaționale Anti-Fumat. Cea de-a doua, a constat în încheierea unui parteneriat cu liderii mai multor asociații studențești.
"Tineretul, elevii, studenții sunt foarte importanți pentru PP-DD. Ei sunt viitorul României, în ei trebuie să investim. De Ziua Internațională a Elevului și Studentului, am organizat o masă rotundă cu reprezentanții mai multor asociații studențești, din principalele universități constănțene, încheind un parteneriat", a explicat Gheorghe Slabu.
După ce, ieri, a asistat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Arhiepiscopală, astăzi, Gheorghe Slabu are în program întâlniri cu reprezentanți ai asociației arhitecților, dar și cu cei de la Institutul Român de Cercetări Marine, scopul fiind încheierea unui parteneriat.
Taguri

Comentează știrea

Mishu
19 noiembrie 2012
Are dreptate...

Omul zice adevarul. La cate terenuri a primit de la Mazare si le-a revandut... , intr-adevar va fi "un parlamentar de teren" !!!

inderjoschi
20 noiembrie 2012
omu` și terenul

Unii spun că te-ai ocupa cu sporturi de masă statice. Gura lumii! Dumneata spui că vei fi pe teren și cică ai avea mai multe. Mai închei și parteneriate, probabil după modelul șefului mincinos (DD). Oare cu banii aruncați aiurea nu era mai bine să sponsorizezi pe unii tineri studenți sau elevi, dacă tot te dorești un fel de mesia? Mă întreb și te întreb ce minciuni le-ai îndrugat celor cu care ai încheiat parteneriate? Eu îți propun o confruntare televizată, în direct. Dumneata însoțit de staff și eu singur. Poți să alegi orice teme legate de campanie și fără să mi le comunici. Ce zici? Te bagi sau te ascunzi după prezentări?

Andrei
20 noiembrie 2012
Nu fiti rai

Daca omul a spus ca vrea sa fie de teren,ce aveti cu el? Lasati omul sa bata campii tot mai departe,poate da de Elodia.Sau, poate se deplaseaza sa gaseasca cel mai bun stomatolog pentru sefu' Diaconescu.

metin cerchez
20 noiembrie 2012
fost tobosar a luat cu acte false zeci case-a dat chiriasii afar-a furat din conducte-peco-gei-la cet-dna il protejeaza

cum sa ajungi din tobosar la restaurant zorile cind le plasa pe cici mare si cici mica -informa militia si securitatea de straini-bagat cu aia de la zorile-topa,tararache-il baga pe fisu pe liste pp dd -caracota sponte-zelca- la furt benzina si motorina din conducte-are statie peco-gei-la cet cu comisar garda financiara ionescu-ia cu acre false cinema progresul vile lac mamai casino-ia 50 magazine pe faleza casinde ce nu ai luat tu votantule? lasa oamnei fara casa cu dan cornel si george despina cu procuri false-la bucuresti si brasov-mafioti care cauta imunitate parlamentara

Observator
20 noiembrie 2012
Atentie la imagine!!

Domnule "catindant", de ce nu esti atent cu imaginea dumitale inainte de a iesi in public si a cersi voturi? Din respect pentru cetateni, de ce nu-ti razi parul de pe fata? Constanta este un oras de "maimute"? Ce ai facut dumneata pentru orasul nostru?

ana barbu
29 noiembrie 2012
imagine...

cred ca nu conteaza cu ce te imbraci sau cum arati asa ca ...uitati-va la imaginea voastra.. oare cum sunteti? slabu are o echipa minunata . va doare succesul candidatilor de pe colegii. ??? aici nimeni nu palteste pe nimeni, sunt optiunile oamenilor . slabu, stavrositu, ploscaru si ceilalti vor face ceva pentru constanta . nu ca ceilalti care au mintit. aveti grija cu cine votati. . succes pp-dd.

Răspuns la: Atentie la imagine!!
Adăugat de : Observator, 20 noiembrie 2012
Domnule "catindant", de ce nu esti atent cu imaginea dumitale inainte de a iesi in public si a cersi voturi? Din respect pentru cetateni, de ce nu-ti...
Cornel
5 decembrie 2012
Oare?

Dar cate cunoasteti voi...ma uimiti cat de intelepti sunteti.Cel mai mult ma uimeste perseverenta unora care voteaza constant cu aceiasi care din 90 pana acum.PDL,PSD,PNL,UDMR,PC...etc. sunt o ramura cu mai multe ramificatii avand aceleasi radacini care gazduiesc foarte multi paraziti si voua va place asta.Atunci fiti fericiti ca PDL-USL au grija de voi si nu va mai plangeti atata.Daca vroiati cu adevarat o schimbare se putea realiza dar ce sa mai zic daca sunteti atat de alterati la minte ca nici nu realizati asta si va credeti foarte destepti.Vai de unii dintre voi ca sunteti deja legume inca din tinerete,daca nu va treziti si sa doriti rasturnarea tuturor sistemelor create chiar de pe timpul lui Ceausescu pana acum pentru a indobitoci masele de oameni pentru ai controla mai usor.Au reusit in mare parte pentru ca deja se oglindeste in mintea unora dintre voi.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei