Candidatul PP-DD pe Colegiul 9 la Camera Deputaților Gheorghe Slabu: "Vom abroga legea care acordă imunitate parlamentară!"

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 05 Decembrie 2012 1148
Gheorghe Slabu, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu pe Colegiul 9 la Camera Deputaților, și-a intensificat, săptămâna aceasta, întâlnirile cu electoratul, explicându-le constănțenilor proiectele cu care PP-DD vrea să intre în Parlament. 
Gheorghe Slabu a declarat că cele 100 de puncte ale programului propus de Partidul Poporului Dan Diaconescu pot scoate țara din criza actuală și îi pot ajuta pe români să aibă un trai mult mai bun decât cel oferit de guvernanții din ultimii 23 de ani.
"Vom susține activitatea firmelor, motorul economiei românești, pentru ca acestea să se poată dezvolta și să creeze locuri de muncă. Vom modifica Codul Fiscal, astfel încât să nu se mai plătească decât patru taxe: taxa pe veniturile companiei (10%), TVA (10%), taxa pe veniturile cetățenilor (10%) și taxa pe proprietăți. Alte puncte importante pe care PP-DD le promovează sunt: înființarea Companiei Naționale de Administrare a Averilor Românilor, cu referire directă la Centrala Nucleară, hidrocentrale, mine, gaze naturale, aur, clădiri ale RAEPPS; modificarea actualei legi a pensiilor, care a provocat atât de multă amărăciune în rândul populației care și așa avea zile rele; recuperarea averilor țării; anularea taxei auto; anularea taxei radio-tv; anularea taxei de rovinietă", a declarat candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu pe Colegiul 9 la Camera Deputaților.
Lucruri novatoare se anunță și în ceea ce privește sistemul de Justiție. Gheorghe Slabu spune că, dacă va ajunge în Parlament, va susține o serie de proiecte favorabile poporului.
"Una dintre prioritățile partidului nostru este introducerea simplilor cetățeni ca jurați, în instanțe, alături de judecători. Vom interzice migrația parlamentarilor și vom abroga legea care conferă imunitate președintelui, parlamentarilor și miniștrilor. În spatele acestei imunități, s-au ascuns mulți parlamentari, pe care acum îi vedeți la televizor, că au probleme cu legea. Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui, indiferent că este parlamentar sau simplu cetățean", a explicat Gheorghe Slabu.
Gheorghe Slabu le-a mai explicat constănțenilor că Partidul Poporului Dan Diaconescu este singura formațiune politică din România care are în vizor reîntregirea flotei românești.
"Suntem singurul partid care are în platforma program acest punct. Suntem constănțeni și trebuie să susținem industria navală, să găsim soluții pentru construcția de noi vapoare. Portul Constanța trebuie, la rândul său, dezvoltat, pentru a deveni cel mai important port din regiune", a explicat Gheorghe Slabu.
Taguri

Comentează știrea

jucatoare neplatita
5 decembrie 2012
slabu

Păcăliciul asta n-a fost in stare să aibă grijă de o echipă de handbal, iar acum vrea să meargă în parlament "pentru binele românilor". Poate pune pe lista de priorități să dea și salariile restante la fostele jucătoare pe care le-a mintit si si-a batut joc de ele!!! de preferat din banii lui, nu din cei ai poporului, din care se pregătește să fure!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei