Gigi Chiru a câștigat mandatul de senator

de Carmen MOCANU Marţi, 11 Decembrie 2012 961
În urma etapei de redistribuire a voturilor, președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru a câștigat mandatul de senator. Totodată, Dănuț Culețu de la Forța Civică câștigă mandatul de deputat în Colegiul 9, iar Florin Gheorghe de la PDL este deputat al Colegiului 10.
Și cei de la PPDD Constanța se pot lăuda că au doi deputați în Parlamentul României, mai exact, Andrei Condurățeanu și Mihai Tararache, dar și un senator, prin Marian Vasiliev.
Taguri

Comentează știrea

Daniel
14 decembrie 2012
Lichele

Ca orice lichea, a intrat si el in Parlament pe usa slugilor. Acum sincer vorbind, suedezul asta mic, este obisnuit sa participe singur si sa iasa pe locul doi. Fraierilor daca trecea legea uninominalului pur, asta esra in continuare un mare nimeni cu buletin.

mihaela
14 decembrie 2012
ptr GIGI CHIRU

DIN BERLIN --TE SALUT SI ITI DORESC ---MULT SUCCES ---TE ADMIR ---REGRET CA NU POT FI ALATURI --- eu tin cu DIACONESCU si cu tine VA PUP ----SA FACETI TREABA BUNA BAIETI ---AVETI GRIJA SI DE VOI DAR SI DE TARISOARA NOASTRA ---SI AVETI GRIJA DE OAMENII ONESTI

o nemtoaica
19 decembrie 2012
admiratie totala

Mihaelo,stai in Germania si n-ai invatat nimic.Care admiratie,care succes?Cum de ai de ai devenit subit admiratoarea celor doi neispraviti? Nu te ingrijora.Chiru stie sa aiba grija de el.Cat despre " tarisoara noastra" las-o mai moale.Este tarisoara lor nu a noastra.Oameni onesti? Unde ai pomenit om onest in Romania ?

Hanibal
19 decembrie 2012
alesii

Toti cei nominalizati sunt figuri anodine,inodore,incolore si insipide.Tara e plina de astfel de profitori.Ce pot face acesti indivizi in Parlament,altceva decat sa-si incaseze drepturile si sa ridice mana sa voteze "pentru". Din aceasta galerie de nulitati politice face parte si omul cu elefantul,Manea.El s-a evidentiat prin faptul ca in urma studierii acestui animal politic auxiliar,a aflat ca elefantii au coarne,dar spre deosebire de alte vietati cornute,le tin in gura.Drept urmare,pe aceasta tema Manea isi va da doctoratul.La fel va proceda si Chiru,care se va ocupa de țânțari deoarece au trompa si nu se deosebesc cu nimic de elefanti.Ceilalti mai au de muncit pana sa ajunga la nivelullui Manea si Chiru specializati in demolarea organizatiilor de partid.Norocul lor este ca in Parlament vor avea ce invata de la Cacarau,Hasotti si Dragomir.O precizare : cei de mai sus nu si-au castigat mandatele ci le-au primit pomana din mila USL la redistribuire.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei