Introducerea clasei pregătitoare în școli - discuții politice

de Alexandra BĂLAN Luni, 27 Februarie 2012 1057
Organizația Județeană Constanța a Femeilor Liberale a întrunit, la sfârșitul săptămânii trecute, în noul sediu al Filialei Constanța a PNL, o masă rotundă cu tema "Suntem pregătiți pentru clasa pregătitoare?".
Evenimentul, la care au participat părinți, cadre didactice și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, a fost organizat pentru a dezbate mai multe puncte din noua Lege a Educației, în special pe cel referitor la introducerea clasei pregătitoare în școli, dar și pentru a găsi împreună soluții cu aplicabilitate practică.
Dintre reprezentanții PNL, la dezbatere au participat liderul OJFL Constanța, Doina Carp, cel al Filialei Județene a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, și Raluca Trandafir, membru al Biroului Politic Național al OFL.
Toate concluziile mesei rotunde organizate de OJFL Constanța vor fi centralizate, transmise Organizației Naționale a Femeilor Liberale, urmând să se re-găsească într-o intervenție susținută de grupurile parlamentare ale PNL în Parlamentul României. 
Taguri

Comentează știrea

carolina
18 aprilie 2013
curvulitele pnl

normal ca era prezenta si trandafir raluca. este curvulita lui dragomir, si-o trag pe unde apuca...in special la bucuresti. ea , chipurile se duce la pregatire , la sedinte ...el la parlament, si uite asa se dstrabaleaza pnl-listii. a lasat-o pe grasa de la CTV - roxana nica, pentru o alta grasa(blonda de aceasta data).sa va fie rusine la amandoi..

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei