Klaus Iohannis: „România se află într-un amplu proces de modernizare, din care UDMR trebuie să continue să fie parte activă”

de Madalina PETRESCU Vineri, 28 Aprilie 2023 147
Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia celui de-al XVI-lea Congres al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR).

“Astăzi este o zi importantă nu numai pentru Uniunea Democrată Maghiară din România, ci pentru întreaga comunitate maghiară din țara noastră. În cadrul acestui Congres, veți alege liderii care vor ghida și conduce formațiunea dumneavoastră politică în următorii patru ani.
Traversăm cu toții vremuri complicate, care necesită multă seriozitate în special de la oamenii politici. Este, poate mai mult ca oricând, nevoie de politicieni integri, cu viziune, capabili să facă față încercărilor timpurilor actuale. Provocările la care trebuie să răspundem devin din ce în ce mai complexe, iar clasa politică trebuie să găsească soluțiile potrivite, astfel încât cetățenii să resimtă cât mai puțin consecințele crizelor cu care ne confruntăm. (…)
Vă încurajez să fiți în continuare reprezentanții responsabili de care minoritatea maghiară din România are nevoie și pe care se poate baza pentru a-i fi ascultate opiniile și nevoile și să continuați să colaborați cu celelalte partide pentru a oferi tuturor cetățenilor un viitor mai bun.
Urez Uniunii Democrate Maghiare din România mult succes și un Congres care va consolida o Românie puternică într-o Europă unită!”, a transmis Președintele României, prin intermediul Cătălinei Galer, Consilier de stat, Departamentul Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei