La Congresul PSD se vor face două funcții de vicepreședinte pentru membrii UNPR

de Carmen MOCANU Joi, 11 Aprilie 2013 100
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că prin rezoluția care va fi adoptată la Congresul social-democraților privind fuziunea cu UNPR se vor realiza, cel mai probabil, încă două funcții de vicepreședinte al partidului pentru cei propuși de progresiști. Ponta a fost întrebat când se va realiza fuziunea cu UNPR.
"Întâi, în cadrul Congresului, noi adoptăm o rezoluție. Congresul ne dă voie să facem procedurile de fuziune, după care o să discutăm cu colegii de la UNPR. Nu a mai fost o chestiune foarte urgentă pentru că noi de fapt colaborăm foarte bine. Avem un grup comun, domnul Oprea este membru al Guvernului, nu a mai fost o chestiune arzătoare. Luăm acordul Congresului. Conform statutului, doar Congresul ne poate da acest acord, după aceea va avea și UNPR un Congres și facem procedurile, dar nu mai este motiv de grabă din moment ce funcționăm foarte bine, nu avem nicio sincopă. Domnul. Oprea participă la ședințele PSD și colegii UNPR din țară participă la ședințele PSD", a explicat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.
Victor Ponta a precizat că membrii UNPR nu vor mai candida la funcțiile de conducere ale PSD, deoarece prin rezoluția de fuziune se dă posibilitatea ca aceștia să aibă aceste funcții în conducerea centrală a social-democraților odată cu fuziunea.
"Se vor face în plus, probabil, două funcții de vicepreședinte pentru cei pe care îi propune UNPR", a adăugat liderul PSD. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei