Liberalul Marian Crușoveanu, vicepreședinte al Comisiei pentru Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților

de Carmen MOCANU Joi, 27 Iunie 2024 1120
Deputatul liberal Marian Crușoveanu din cadrul PNL Constanța a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților.
„Mulțumesc colegilor din Partidul Național Liberal pentru susținerea acordată, în vederea alegerii mele ca vicepreședinte al Comisiei pentru Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților. În această calitate, voi continua activitatea având ca obiectiv clar contribuirea la îmbunătățirea legislației în domeniul transporturilor. Este esențial ca România să dezvolte fiecare segment al transporturilor, asigurând o infrastructură accesibilă și sigură pentru toți cetățenii. Pe agenda mea de lucru rămân, ca o prioritate, proiectele pentru județul Constanța, atât în ceea ce privește infrastructura publică, cât și cele referitoare la îmbunătățirea disciplinei în trafic. Aceste inițiative sunt esențiale pentru a reduce numărul accidentelor rutiere și pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic. În calitatea mea de vicepreședinte, mă angajez să susțin și să promovez politici eficiente și durabile, care să contribuie la dezvoltarea unei infrastructuri moderne și la crearea unui mediu sigur pentru transporturi. Voi colabora strâns cu toți factorii implicați, pentru a identifica și implementa cele mai bune soluții pentru provocările cu care ne confruntăm”, a declarat deputatul constănţean Marian Cruşoveanu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei