Liderul PNL Constanţa, Bogdan Huţucă: „Obiectivul PNL a fost atins!”

de Carmen MOCANU Marţi, 08 Decembrie 2020 749
Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a transmis ieri un mesaj de mulţumire constănţenilor care au a încredere în liberalii de la malul mării şi le-au acordat votul la alegerile parlamentare.
„Dragi constănțeni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată proiectului liberal. Victoria de la alegerile locale a fost confirmată ieri și am reușit să câștigăm județul Constanța. Am avut parte de un vot atipic, în condiții de pandemie, iar acest lucru explică atât prezența la nivel național, cât și anumite tendințe ale rezultatelor. Obiectivul PNL a fost atins și mă bucur că avem șansa istorică să punem în aplicare cel mai amplu program pentru dezvoltarea României din ultimii 30 de ani. Ne vom asuma și pe mai departe actul guvernării și vom reuși să continuăm lucrurile bune începute împreună. Vă mulțumesc încă o dată tuturor acelora care ați mers la vot și ați avut încredere în România și în Constanța!”, a spus preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.
Reamintim că, după ce s-a tras linie a reieșit că, în județul Constanța, la Camera Deputaților rezultate au fost următoarele: PNL (26,17%), PSD (24,77%), USR-PLUS (17,90%), AUR (14,05%), UDMR (0,27%), PMP (4,50%), Pro România (3,20%).
La Senat, clasamentul arată astfel: PNL (26,70%), PSD (25,00%), USR-PLUS (18,28%), AUR (14,29%), PMP (4,68%), Pro România (3,41%), UDMR (0,29%).
Din primele calcule reiese că la Camera Deputaților, PNL va avea patru mandate, PSD - trei mandate, USR-PLUS obține două iar AUR – două mandate. La Senat, distribuirea se face astfel: PNL - două mandate, PSD - un mandat, USR - un mandat, AUR - un mandat, fiind posibil ca la redistribuire AUR să mai obţină încă un post de senator.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei