Mihai Petre sare în ajutorul prefectului Palaz

de Carmen MOCANU Luni, 13 Februarie 2012 372
Consilierul județean Mihai Petre crede că atacul președintelui PSD, Victor Ponta, la adresa prefectului județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz , este strict politic.
"Liderul USL este doar portavocea profundelor nemulțumiri ale tandemului Mazăre-Constantinescu rezultate ca urmare a activității prefectului Palaz atât în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, cât și de garant al respectării legislației în vigoare, la toate nivelurile administrației județului Constanța. Aceste două aspecte ale activității sale l-au făcut cu siguranță pe Claudiu Iorga Palaz să domine topul celor mai incomozi prefecți pentru baronii locali ai USL", spune Mihai Petre.
El susține că este convins că Victor Ponta nu poate trece prea ușor peste eșecul referendumului privind desființarea județului Constanța la care prefectul Claudiu Palaz a avut un rol esențial prin măsurile întreprinse de prevenire și blocare a mașinăriei de manipulare și fraudare electorală marca USL.
"De asemenea, același Victor Ponta nu poate să ignore bătăile de cap date de acțiunile constante ale prefectului Claudiu Iorga Palaz de atacare în contencios administrativ a tuturor actelor nelegale emise de autoritățile administrației publice locale din județul Constanța, dintre acestea detașându-se Consiliul Județean Constanța. Consider însă că centrul de greutate al atacului lui Victor Ponta este potențiala candidatură a prefectului județului Constanța la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, fapt ce tulbură în profunzime socotelile de dominație pesedisto-peneliste din județul Constanța. Practic, prin solicitarea USL de sancționare a prefectului Claudiu Iorga Palaz, pentru abateri închipuite, se urmărește eliminarea sa din calitatea de candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța de către tandemul Mazăre-Constantinescu", mai spune Mihai Petre într-un comunicat de presă.
Taguri

Comentează știrea

rex
13 februarie 2012
oligofrenul

Soricelul asta graieste numai bazaconii, mai trebuie sa treaca f. mult timp pana cand palaz v-a fi ales intr-o functie publica in Constanta, asta daca nu va fi numit de JAVREN intr-o functie, altfel cred ca nu s-au bolanzit constantenii.

popeye
14 februarie 2012
nu mai lasati toti analfabetii sa comenteze

Bai rex, invata mai baiatule sa scrii corect romaneste, ca sa inteleaga si aia care iti citesc comentariul ce ai vrut sa spui. Cu analfabeti ca tine se duce tara asta de rapa...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei