S-a prelungit perioada pentru înscrierea studenților la muncă în străinătate

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 13 Februarie 2012 246
Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București prelungește perioada de selecție pentru studenții și masteranzii care doresc să muncească pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).
Pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, colegiul tehnic ori colegiu. Depunerea dosarelor și susținerea testului de limba germană vor avea loc în perioada 6 - 22 februarie 2012, la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Avalanșei, nr. 20 - 22, sector 4, parter, în cadrul Direcției Relații Internaționale EURES și Mediere.
Pentru informații, instrucțiuni și documentele tip necesare în limba româna și în limba germană puteți accesa site-ul http://www.anofm.ro la secțiunea "Munca in strainatate". De asemenea persoanele interesate sunt așteptate și la sediul A.J.O.F.M. Constanta, str. Lacului, nr. 14, Compartimentul EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES Elena Pană, telefon 0241/481.553.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei