Prioritatea zero este sprijinul comunităților și a cetățenilor puternic afectați de situația de iarnă

de Carmen MOCANU Luni, 13 Februarie 2012 549
Președintele Traian Băsescu a declarat, în urmă cu puțin timp, la Palatul Cotroceni, că prioritatea zero în acest moment este legată de sprijinul comunităților și a cetățenilor puternic afectați de situația de iarnă. De asemenea, președintele a făcut declarații referitoare la consultările pe care le-a avut cu partidele parlamentare.
"Nu putea fi omis din discuții subiectul situației cetățenilor. Le mulțumesc militarilor pentru devotamentul și eficiența intervenției. Le mulțumesc celor de pe ambulanțe, drumarilor. Am observat că sințul civic a făcut ca grupuri de oameni să acționeze în susținerea bătrânilor care nu puteau să se deszăpezească. Am propus partidelor să se discute condițiile în care opoziția poate reveni în Parlament. Propunerea pe care le-am făcut-o partidelor a fost să se semneze un protocol la nivelul tuturor partidelor parlamentare. Nu există opoziție din acest punct de vedere, dar trebuie să avem convingerea că există o majoritate care susține semnarea tratatului. Sper ca în timpul cel mai scurt să fie redactat protocolul.
Nu există niciun fel de pericol ca populația să rămână fără energie. Probabil se va sista orice export până la revenirea consumului în parametrii normali. România are resurse să asigure energie electrică pentru populație. Prioritatea zero în acest moment este legată de sprijinul comunităților și a cetățenilor puternic afectați de situația de iarnă", a spus șeful statului.
Taguri

Comentează știrea

rex
13 februarie 2012
adevarat

"Caricatura" se face ca nu "vede", romanii nu-l urasc pe el si gasca de nemernici a pd-ului, romanilor (cei ce nu se hranasc cu duhoarea hidosului) le este SCARBA.

europeanu
14 februarie 2012
Strada rezolva totul !

prioritatea zero e ca le tataie poponetul cand iese poporul in strada !!!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei