Mișcarea Populară își stabilește strategia de organizare a partidului

de Carmen MOCANU Vineri, 04 Octombrie 2013 100
Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară se reunește, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru a stabili strategia de organizare a partidului, președintele interimar Eugen Tomac urmând să prezinte raportul de activitate. "Este prima ședință a Colegiului Național, structură din care fac parte toți liderii filialelor partidului. Vom stabili strategia de organizare a partidului până la sfârșitul anului. În calitate de președinte, voi prezenta raportul de activitate de la constituirea partidului până în prezent și strategia de comunicare a partidului. Vom evalua fiecare organizație din țară cum și-a îndeplinit atribuțiile asumate", a precizat Eugen Tomac.
El a mai spus că la ședință nu este invitat președintele Traian Băsescu, ci consilierii prezidențiali, membrii fondatori ai Fundației Mișcarea Populară.
Taguri

Comentează știrea

rex
4 octombrie 2013
miscarea poponara

Sunt curios cati idioti vor pune botul la fetisul "lichelului", condus de un tolomac!

Solo
4 octombrie 2013
Despre preventia infectiei

Buboiul urat mirositor pedeloid s-a spart si a infectat zone din tara,unde au aparut bubite mai mici,din cauza aceluiasi germen patogen basic. Mai nou,oamenii evita contactul cu tot felul de necunoscuti sau cunoscuti dubiosi,asa ca buba basica nu va avea prea mari sorti sa creasca mai mult,ci mai degraba, sa se usuce si sa cada.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei