Monica Macovei, singurul europarlamentar român care primește un premiu la gala Revistei Parlamentului European

de Alexandra BĂLAN Miercuri, 26 Septembrie 2012 152
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a câștigat premiul "The Parliament Magazine", la categoria Justiție și Libertăți Civile pentru activitatea desfășurată în Parlamentul European, acordat în urma voturilor eurodeputaților.
Potrivit unui comunicat de presă al eurodeputatului democrat-liberal, premiul care i-a fost înmânat într-o gală desfășurată ieri seară i-a fost acordat și pentru inițiativele și realizările în domeniul luptei împotriva corupției și pentru respectarea drepturilor civile atât în PE, cât și în România, fiind desemnată dintr-un grup de 120 de europarlamentari implicați în acest domeniu.
Macovei este singurul europarlamentar român care a primit un premiu în cadrul galei revistei Parlamentului European, desfășurată la Bruxelles.
"The Parliament Magazine" a argumentat că, în calitate de ministru al Justiției în România (2004-2007), Monica Macovei "și-a făcut o misiune din reformarea sistemului juridic din România", iar ca europarlamentar, în calitate de membru al Comisiei de libertăți civile, justiție și afaceri interne, a extins lupta din domeniul anticorupției, al transparenței și libertăților civile la nivelul întregii Uniuni Europene. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei