Mugur Isărescu, pe primul loc în încrederea românilor

de Carmen MOCANU Joi, 14 Iulie 2011 383
Mugur Isărescu este politicianul cu cea mai mare încredere în rândul românilor, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Român de Studii Sociale (IRSS).
Potrivit sondajului Mugur Isărescu se bucură de încrederea a 41% dintre români, fiind urmat de PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române - cu 40% și de Sorin Oprescu cu 37%. Pe locurile următoare, din punct de vedere al încrederii electoratului, se clasează Crin Antonescu - 32%, Victor Ponta - 25%, George Maior - 22%. Premierul Emil Boc, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, ministrul Turismului, Elena Udrea și președintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu au obținut, fiecare, încrederea a 17% dintre respondenți. La polul opus se află președintele PNG, George Becali cu 8% din totalul voturilor și președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a obținut 7%.
Sondajul a fost realizat în perioada 27 iunie - 7 iulie 2011, pe un eșantion de 890 de interviuri la nivelul populației adulte a României, și are o eroare statistică standard de 2,57%, la un nivel de încredere de 95%. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei