Pedelistul Dumitru Moinescu vrea să recâștige primăria: "Iordache culege acum roadele mele din mandatul de primar"

de Carmen MOCANU Joi, 14 Iulie 2011 609
Membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Con-stanța au stabilit, săptămâna trecută, posibilii candidați pentru primăriile orașelor din județul Constanța. În acest sens, pentru Primăria orașului Medgidia, a fost stabilit ca posibil candidat fostul primar Dumitru Moi-nescu.
Încă de acum o lună de zile, unii membri ai Biroului Permanent Județean anunțau că vor face o vizită la sediul PDL Medgidia pentru a stabili strategia electorală pentru anul viitor. În urma discuțiilor purtate și a interesului manifestat de medgidieni, membrii BPJ au ajuns la concluzia că cel mai potrivit pentru a se lupta pentru mandatul de primar la alegerile din 2012 este fostul primar Dumitru Moinescu. În prezent, acesta este consilier local din partea PDL.
De altfel, decizia membrilor Biroului Permanent Județean al PDL Constanța de a-l desemna pe Dumitru Moinescu ca posibil candidat la Primăria Medgidia, coincide și cu dorința acestuia.
"Am avut o discuție, la Medgidia, cu membrii BPJ ai PDL Constanța. Mi s-a propus acest lucru, iar eu am fost de acord. Nu aveam cum să nu fiu de acord să nu candidez când văd ce se întâmplă acum la Primăria Med-gidia. Toate proiectele care se pun în practică acum sunt pro-iectele mele, cele din mandatul 2004-2008. Concret, eu m-am zbătut pentru a obține aceste proiecte și finanțare pentru ele. De când este Iordache primar la Medgidia nu a adus niciun ban la buget. Tot ceea ce face el acum, sunt roadele muncii mele din mandatul de primar. Așa că, nu pot să spun decât că, atunci când ai proiecte și bani, este foarte ușor să stai și doar să implementezi", a declarat Dumitru Moinescu.
În ceea ce privește candida-tura sa, fostul edil spune că are deja și o ofertă electorală pentru anul viitor.
"Am în vedere parcul industrial. Acesta este unul din proiectele cu care doresc să mă prezint în fața electoratului în 2012. Voi merge pe două componente: pe câștigarea locurilor de muncă și pe faptul că administrația publică va pune la dispoziție terenul pentru dezvoltarea afacerii iar în acest fel vor crește și veniturile primăriei. Doresc să mă implic foarte mult pe obținerea locurilor de muncă, pentru că, fără acestea, orașul este în moarte clinică și trebuie revigorat", a mai spus Dumitru Moinescu.
Democrat-liberalul Dumitru Moinescu a fost primar al orașului Medgi-dia în perioada anilor 2004-2008. La alegerile din 2008, pentru funcția de primar al orașului Murfatlar au existat 10 candidați, printre care s-a aflat și el. Din păcate pentru el, Moinescu a pierdut un nou mandat, încă din primul tur de scrutin, fiind învins de liberalul Marian Iorda-che care a câștigat cu 60.30%, Moinescu ob-ținând 24.54%. 

Comentează știrea

Sorin
14 iulie 2011
Omul dreptatii

Da asa este! Domnul Moinescu are dreptate!Toate proiectele din primarie sunt ale lui!Iordache minte cu nerusinare crezand ca ne v-a mai duce inca o data cu presul.Il vrem primar pe Moinescu!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei