Primarul Marian Iordache "Mulți ani am așteptat ca această zi să sosească"

de Carmen MOCANU Vineri, 14 August 2015 181
Depozitul de deșeuri de la Medgidia a fost închis în mod oficial, ieri, în urma încheierii lucrărilor la programul "Închiderea depozitelor de deșeuri urbane neconforme - Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Murfatlar, Techirghiol". Acesta face parte din proiectul "Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța" derulat de Consiliul Județean Constanța. 
În cursul zilei de ieri, primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu au fost prezenți alături de delegați ai Consiliului Județean Constanța la vizita în teren pe care au efectuat-o la depozitul de la Medgidia.
"Mulți ani am așteptat ca această zi să sosească. Ne bucurăm că împreună cu Consiliul Județean am reușit să închidem acest depozit care crea un disconfort extraordinar cetățenilor care locuiesc în zonă și chiar trecătorilor, ținând cont de faptul că la nici 500 de metri se află un liceu. Din păcate însă, unii cetățeni continuă să depoziteze deșeuri la marginea terenului, o acțiune reprobabilă, pe care o monitorizăm, iar cei care se vor dovedi vinovați, vor fi acționați în instanță. Mai presus de orice este însă realizarea faptului că la finalul lucrărilor terenul va fi transformat într-o zonă verde, un deal gazonat care va șterge poate din amintirea cetățenilor ceea ce a fost odată groapa de gunoi a Medgidiei" a declarat primarul Marian Iordache.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei