"Ne dezicem de acțiunile lui Mihai Petre"

de Carmen MOCANU Joi, 19 Ianuarie 2012 493
Biroul Permanent Județean al Organizației de Tineret a PDL Constanța își cere scuze membrilor de partid care au fost deranjați de acțiunile președintelui Mihai Petre de a oferi premiul "10 pentru Cultură" prof. univ. dr. Marian Cojoc. Cu alte cuvinte, tinerii din PDL spun că, opțiunea nu aparține partidului, ci este o acțiune particulară a lui Mihai Petre care nu s-a consultat cu membrii BPJ.
"Ca urmare a acțiunilor din ultimul timp organizate de Mihai Petre în nume propriu și fără consultarea colegilor, Biroul Permanent Județean se dezice de inițiativele personale și nevotate în cadrul BPJ. Menționăm că președintele Mihai Petre nu a respectat calendarul de acțiuni votat în cadrul ședințelor convocate. În particular proiectul "10 pentru Cultură" reprezintă doar opțiunea lui Mihai Petre și a unui grup restrâns și nu pe cea a BPJ al OTPDL Constanța. Drept urmare, BPJ al OTPDL Constanța își cere scuze membrilor de partid care au fost deranjați de acțiunile lui Mihai Petre", se susține într-o adresă transmisă și semnată de 24 de tineri din cei 38 care fac parte din BPJ.
Taguri

Comentează știrea

surpriza
19 ianuarie 2012
mincinosi ipocriti

sunteti niste imputiti! toti! niciodata nu v-a convenit nu puteti fi mai sus decat mihai! dar dragi colegi de bpj, ati semanat vant, veti culege furtuna! halal birou care in fata lui Mihai unul nu are curaj sa zica mizeriile care le da in presa! sunteti niste lasi ordinari!

vreau si eu primar
19 ianuarie 2012
mariana petre- sora lui mihaita cel slabut de angola

fra'tu ala mai intai sa treaca pe la partid sa convoace sedinte si apoi sa comentezi ca un mic catelus francez care comenteaza doar pe la spate..daca tot faci u pe moralista...ce cauti u la RAJA angajata printre PSD-isti? are legatura ceva cu teava?...de apa..

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei