Nicolae Ciucă: "Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit"

de Mircea GHIȚĂ Duminică, 04 Decembrie 2022 142
Premierul Nicolae Ciucă a evitat să dea un răspuns în privința unei posibile candidaturi la alegerile prezidenţiale, motivând că în prezent este importantă guvernarea. El a mai spus că se teme de un singur lucru: să nu moară neîmpărtăşit.
„În acest moment, există o singură posibilitate, să ne îngrijim de guvernare”, a spus Ciucă.

El a răspuns astfel când a fost întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale. Totodată, întrebat dacă se teme de vreun posibil contracandidat, premierul a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să ne fie teamă”.

„Sunt un om normal şi cred. Credinţa nu se împărtăşeşte, credinţa se trăieşte şi se arată prin ce facem şi dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credinţă. Nu e greu să faci bine în politică”, mai spus premierul, întrebat dacă e un om credincios, conform digi24.ro.

Taguri

Comentează știrea

deMinuneaMinunatiei
4 decembrie 2022
"„Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit”"

Bre, pai mate cu credinta la hartie si mai sperios ca pensionarii normali ? Aia cu BunaCredinta ajung mereu unde trebuie, n-are nici o relevanta ritualul pamantesc. Eu dupa cite aud la radio, sper ca la viitoare alegeri sa avem macar 1Presedinte si 1Premier care sa tina cu Romania. Altfel, sper sa ai parte si de dorinta de impartasanie, dar aici istoria nu retine. La noi Epoca de Aur 1pagina si 1rind urmartorul iar restul nesemnificativi, cel mult poate sursa de inspiratie pt. CircMultinational de Gesticulatie.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei