Nicolae Matei, reales președinte la PSD Năvodari

de Carmen MOCANU Luni, 01 Aprilie 2013 693
Membrii Organizației Locale PSD Năvodari s-au reunit, sâmbătă, pentru a-și alege noua conducere. Din partea Organizației Județene a PSD Constanța, la eveniment a fost prezent secretarul executiv Cristinel Dragomir. 
Deși arestat, primarul suspendat, Nicolae Matei, a fost reales președinte al Organizației Locale a PSD Năvodari, cei prezenți spunând că membrii organizației au reușit să realizeze cele mai multe proiecte cu ajutorul lui Nicolae Matei, acesta fiind de fapt "locomotiva" organizației PSD Năvodari. 
În cadrul Conferinței Orășenești a PSD Năvodari, au mai fost aleși în conducere cinci vicepreședinți, respectiv, Florin Chelaru, Marian Surdu, Liviu Stan, Vasile Moruzi și Florin Vasile. Totodată, Ilie Coman a fost ales secretar executiv, iar Ion Apostol - trezorier. 
În perioada 1 februarie - 10 aprilie, au loc alegeri în toate structurile Partidului Social Democrat, în pregătirea Congresului formațiunii, care va avea loc la data de 20 aprilie.
Taguri

Comentează știrea

ANDREI
1 aprilie 2013
MATEI

POARTA ALBA TE ASTEAPTA.

Dan
2 aprilie 2013
circarii

Atunci congresul v-a avea loc in sala de dusuri a puscariei P Alba.Fiecare participant sa aduca o cutiuta cu vaselina.Atentie,nu scapati sapunul pe jos!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei