Premierul Dacian Cioloș: "Nu am intenția să mă prezint la alegerile din 2016"

de Carmen MOCANU Marţi, 29 Decembrie 2015 213
Premierul Dacian Ciolo a declarat, zilele trecute, că în momentul de față nu se simte confortabil să-și asume un rol politic într-un partid, adăugând că nu are intenția de a se prezenta la alegerile din 2016 și nu pentru acest lucru a acceptat funcția de prim-ministru.
"Nu știu ce înseamnă premier de sacrificiu, dacă sacrificiu înseamnă să vii și să-ți asumi niște riscuri, asumându-ți niște obiective pe care să încerci să le atingi, cu riscul să nu poți să le atingi pentru că poți să nu ai toate elementele ca să le atingi, atunci îmi asum acest sacrificiu și mi l-am asumat de la început. Dacă sacrificiul acesta, între ghilimele, sau nu, poate să aducă ceva bun la sfârșitul acestui an de zile, cred că este un sacrificiu care merită. Eu nu-l consider, neapărat un sacrificiu pentru că mi-am asumat această decizie de a accepta această propunere", a declarat Dacian Ciolo, întrebat dacă este un premier de sacrificiu sau viitorul președinte al PNL.
Pe de altă parte, premierul a menționat că nu vede cum poate să fie viitorul președinte al PNL dacă el nu-și depune candidatura pentru un astfel de post. 
Taguri

Comentează știrea

1 mai
29 decembrie 2015
Greva

Sigur daca minciuna ca vor mari sal min pe ec de la 1 mai cu ai promis ciolo nu se va reliza(sigur) i sa ti ei talpasita baietas no sa mai prinzi ....alegerile.

29 decembrie
29 decembrie 2015
ar trebui sa candideze!

Credeam ca-l cheama Cioloș, dar in sfarsit, daca asa doriti, sa-i spuneti , Ciolo..., conteaza mai putin! Pacat ca nu candideaza, si-a asumat doar sacrificiul de a lua palme de la unii si de la altii, ptr ca nu poate face tot ce au promis cei din guvernul Ponta. Daca ar candida, ar avea sanse foarte mari, este exact ce ne trebuie: un om capabil, sincer, modest, si foarte harnic! Si mai e si cunoscut in Europa! Daca ne place de Ponta, haideti sa-l votam pe Ponta, ca el s-a aratat chiar foarte interesat de candidatura!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei