"Nu putem lăsa România pe mâna puturoșilor de la USL"

de Carmen MOCANU Vineri, 09 Martie 2012 325
Președintele UNPR Marian Sârbu i-a acuzat, astăzi, pe parlamentarii USL aflați în protest parlamentar de "puturoșenie crasă", el susținând că "puturoșii" din Parlamentul actual vor să vină la putere după alegeri, dar România nu poate fi lăsată pe mâna lor, informează agenția Mediafax.
"Puturoșii din Parlamentul actual vor să vină mâine la putere. Nu putem să lăsăm România pe mâna unor puturoși. «Leneși» este deja un calificativ eufemistic. Nu e vorba de lene, ci este vorba de puturoșenie crasă într-un moment în care România are nevoie de o viață politică activă, nu numai în ce privește Parlamentul, ci în ce privește actul de guvernare", a spus Sârbu, în deschiderea lucrărilor BPPN al UNPR, reunit la Palatul Parlamentului.
Liderul UNPR le-a cerut președinților de filiale prezenți la BPPN să fie foarte atenți la mesajele care vor fi transmise de echipa de comunicatori de la nivel național, care vor accentua identitatea partidului.
"Va trebui să fiți foarte atenți, dumneavostră, președinții organizațiilor, la mesajele pe care le veți primi de la echipa de comunicatori la nivel național. Va fi o luptă, pe de o parte, cu cei care afirmă în permanență ideea de traseism, de luptă neonorabilă, cu cei care au transformat lenea în politică de partid. Mesajele de la echipa de comunicatori vor accentua identitatea noastră politică", a spus Sârbu.
El a precizat că în campania electorală nu vor mai conta sentimentele, ci instinctele de conservare a calităților fiecărui partid în parte, a identităților. "Deci lupta politică va fi inevitabilă. E important în care condiții vom duce această luptă. Prima condiție absolut necesară e cea de păstrare a identității noastre politice", a spus Sârbu.
El a adăugat că parteneriatul UNPR cu PDL a fost extrem de benefic pentru România și a subliniat faptul că formațiunea sa va continua să susțină o coaliție care a făcut bine pentru România în momentul în care era posibilă o prăbușire economică. "Ca partid responsabil vom continua să susținem Guvernul", a spus Sârbu.
Taguri

Comentează știrea

rex
9 martie 2012
jos tradatorii si javrele

A-ti pus mana pe tara si nu vreti s-o mai dati nimanui. Vom avea noi grija sa scapam si de JAVRE ORDINARE si de TRADATORI . Va credeti atotputernici dar vine scadenta la alegeri si nu se va mai auzi de tradatori si de javre, vor intra unde se simt mai bine adica in gaurile sobolanilor.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei